Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Home Stuttering Tinnnitus Accessories About AurisMed Contact Us
Home
SleepSound Sovepropper

ALLE SOVEPROPPER

SleepSound Standard

SleepSound Soft


SPESIFIKASJONER

Matriale          : 40s Silicone

Propptype      : Kanalpropp

Farge             : Klar

Valgmuligheter

Snor m/klype  : Kr 95

Inngravering   : Kr 95

Fargevalg       : Kr 90


Bli uthvilt med sovepropper

Mange mennesker har problemer med å sove og dette skyldes ofte av snorking fra partner, skiftarbeid eller på grunn av det støyende miljøet man bor i. Søvn er en utrolig viktig for at vi som mennesker skal kunne fungere optimalt og det er derfor viktig at vi sover godt og uavbrutt.

Våre SleepSound er formstøpte og tette øreropper som demper de høyeste og dypeste tonene. Dette vil hjelpe deg med å kunne stenge ute den støyen som holder deg våken og du kan endelig sove godt og våkne opp helt uthvilt. SleepSound passer perfekt studenter, reisende og andre som ønsker ørepropper som er behagelige og demper mest mulig av støyen rundt seg for å kunne konsentrere seg eller for å kunne slappe av.

God komfort

Alle våre SleepSound produseres etter strenge forhold i vårt eget laboratorium. Alle våre ørepropper blir laget for hånd i myk medisinsk silikon etter avtrykk av dine ører. Dette er for å gi maksimal komfort og det beste innen passform. Den myke silikonen varmes fort opp til kroppstemperatur, noe som gjør at proppen fort vil føles naturlig ut og du vil glemme at du har dem i ørene dine.

Det myke matrialet vi lager øreproppene i gir deg en god komfort og lang levetid. SleepSound blir tilpasset med en ekstra myk utside som gjør at proppene er mest mulig behagelige når du ligger med øret ned mot hodeputen. Proppene blir også tilpasset slik at de er lette å få ut og inn av øret.

Se vårt nye produkt SleepSound Soft som blir produsert i et enda mykere matriale. Klikk her for SleepSound Soft...

Maksimal dempning

Universale øreplugger kan fort få en lekkasje som fører til at lyd slipper inn i ørekanalen din og gir deg derfor en ubrukelig ørepropp. SleepSound sovepropper er formstøpt og tetter derfor 100% av ørekanalen din og du slipper derfor at lyd vil slippe inn og forstyrre din søvn eller konsentrasjon.

Pris: Kr 750

HVORDAN BESTILLE

Formstøpte ørepropper krever avstøp av øret ditt. Dette kan gjøres hos oss eller du kan benytte deg en av våre mange partnere over hele landet.

Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail

© AurisMed